(untitled) (MMIT Proceedings, 2025)
Mazkur maqola O’zbekiston sharoitida xalqaro moliyaviy aloqalarni ilgari surishda raqamli texnologiyalarni qo‘llash istiqbollarini tahlil qilishga qaratilgan. Tadqiqotning asosiy maqsadi O’zbekiston Respublikasida xalqaro moliya munosabatlarini rivojlantirishda raqamli texnologiyalarning tutgan o‘rni va ularning imkoniyatlarini tahlil qilish, shuningdek, zamonaviy raqamli yechimlar orqali moliyaviy integratsiya va transchegaraviy operatsiyalar samaradorligini oshirish yo‘llarini aniqlash.