Elektron ta’lim muhitining konseptual modelini ishlab chiqish (MMIT Proceedings, 2024)
Maqolada ta’lim sifati va ochiqligini oshirishga qaratilgan elektron ta’lim muhitining konseptual modelini ishlab chiqish masalasi ko’rib chiqilgan.