(untitled) (MMIT Proceedings, 2024)
Mazkur tezis oliy ta’lim tashkilotida masofaviy ta’lim kontekstida ta’limni boshqarish axborot tizimining naraziy jihatlarini tahlil qilishga bag‘ishlangan. Masofaviy asosda ta’lim jarayonlarini boshqarishga moslashtirilgan axborot tizimining yaratish, joriy qilish va samarali faoliyat olib borishiga oid asosiy nazariy holatlar ko‘rib chiqilgan.