(untitled) (MMIT Proceedings, 2024)
Ushbu maqolada marketing fanini o’tish uchun qulay va zamonaviy pedagogik tehnologiyalar, ulardan samarali qo’llash va amaliyotga to’gri joylashtirish yo’llari atroflicha yoritib berilgan. Marketing tahlillari, marketingni ma’lumotlar bilan ta’minlash, target bilan ishlash, pozitsiyalash, kommunikasiya vositalarini kompyuter tehnologiyalarida ishlab chiqish kabi vazifalarini o’rganishdagi bilimlar qisqacha nazariy, statistik va tahliliy ma’lumotlar jadval va grafiklar yordamida yoritib berilgan.