(untitled) (MMIT Proceedings, 2024)
Talabalarni fanga qiziqishlarini oshirish, uni oʻzlashtirishlariga koʻmaklashish, ta’lim jarayoniga kreativlik ruhini olib kirish maqsadida tadbirkorlik oʻyinlarini ishlab chiqish va uni ta’limga joriy etish muhim pedagogik tehnologiyalardan biri hisoblanadi. Shu munosabat bilan, maqolada qisqacha uchbu metod haqida misollar keltirildi va amalda talabalar bilan tadbirkorlik oʻyinlarini tashkil etilib, xulosa va takliflar ishlab chiqildi.