(untitled) (MMIT Proceedings, 2024)
Mazkur maqolada zamonaviy siyosiy pedagogikaning asosiy tendentsiyalarining tahlili amalga oshirilgan. Muallif aniq misollar asosida ushbu sohaning bugungi davr uchun dolzarbligi hamda yangi tendentsiyalarini ochib berib, ularning o‘ziga xos jihatlarini ajratish chiqqan. Ushbu tendentsiyalar siyosiy pedagogikaning o‘zagarayotgan dunyoga moslashishga bo‘lgan intilishini aks ettirishi ko‘rsatib berilgan.