(untitled) (MMIT Proceedings, 2024)
Мазкур мақолада ички ишлар вазирлиги малака ошириш институти тажрибасидан келиб чиқиб, Ички ишлар органларининг узлуксиз ўқув-карера жараёни тизимида ўқув машғулотларининг асосий турлари ва ўқув-методик ишлари хақида илмий асосланган маълумотлар берилган.