(untitled) (MMIT Proceedings, 2024)
Ushbu maqola O’zbekiston kompaniyalarida ish muhitini rejalashtirishda mehnat munosabatlarining moslashuvchan shakllarining rolini ochib berishga bag’ishlangan. Masofaviy ish va moslashuvchan jadvallarni faol ravishda joriy etadigan rivojlangan mamlakatlarning tajribasini hisobga olgan holda, maqolada xodimlarni masofadan yoki moslashuvchan ish jadvaliga jalb qilishning ushbu sohasini rivojlantirish orqali qanday afzalliklarga erishish mumkinligi ko’rib chiqiladi.