(untitled) (MMIT Proceedings, 2024)
Ushbu maqola ta’lim muassasasida o’quv jarayonini tashkil etishda elektron ta’limning roli va o’rnini aniqlashga bag’ishlangan. Elektron ta’limni tashkil etishning mohiyati, uning mazmuni va tashkiliy-pedagogik imkoniyatlari, tarkibiy qismlarining ahamiyati ochib beriladi.