(untitled) (MMIT Proceedings, 2025)
Maqolada yashil iqtisodiyotni innovatsion boshqarishda turli xavf-xatarlar aniqlangan, ularning ta’siri o‘rganilgan. Shuningdek ushbu xavf-xatarlarni oldini olish va bartaraf etish choralari bo‘yicha taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.