(untitled) (MMIT Proceedings, 2025)
Ushbu maqolada ta’lim jarayonini shaxsiylashtirishni oshirish maqsadida ta’limni boshqarish tizimlariga (LMS) sun’iy intellekt texnologiyalarini joriy etish masalasi ko‘rib chiqiladi. O‘quv materiallarini yanada moslashuvchan va samarali tashkil etish uchun ta’lim oluvchilarning individual xususiyatlari hamda ehtiyojlarini hisobga olishga imkon beradigan innovatsion yondashuvlar tahlil qilinadi. Shuningdek, o‘quv jarayonini avtomatlashtirish, shaxsiy o‘quv yo‘nalishlarini shakllantirish va ta’lim samaradorligini oshirishga qaratilgan tavsiyalar ishlab chiqiladi.