(untitled) (MMIT Proceedings, 2025)
Mazkur maqolada oliy ta’lim tashkilotlarida o‘quv jarayoniga innovatsion texnologiyalarni tatbiq etish muammolari hamda Malayziyadagi INTI universiteti va TIUE xalqaro universitetida o‘quv jarayoniga joriy etilgan modellar tahlil qilingan