(untitled) (MMIT Proceedings, 2025)
Zamon juda ham tez rivojlanayotgan davrda talim olayotgan yoshlar ham, ta’lim berayotgan pedagoglar ham mana shu zamon bila hamnafas bo‘lishihi kerak. Ta’lim sohasini rivojlantirishga bo‘lgan fikrlar ham yo‘q emas. Ushbu maqolada muallif “pedagogika” va “sun’iy intellekt”ning tarixi va uning ta’lim jarayoniga qanday fodasi borligini ham yoritib bergan. Sun’iy intelektning qaysi ilovalaridan, qay maqsadda pedagoglar o‘z darslarimizda foydalana olishimizni tahlil qiladi, qanday natijaga erishishlari yozadi