OʻZBEK MULOQOTIDA MUROJAATNING NOVERBAL SHAKLLARI (MMIT Proceedings, 2023)
Maqolada paralingvistik vositalar haqida qisqacha ma’lumot berilgan hamda ularning o‘rganilish darajasi va ahamiyati ochib berilgan. Murojaatda noverbal shakllari ham keng tahlil qilingan. Shuningdek, lingvistik va nolingvistik aloqalar, ular ortasidagi ozaro tasir va qarama-qarshiliklar, malum tasvirni yaratish imkoniyatlari muhokama qilinadi. Muloqot jarayonida noverbal vositalarning xususiyatlar masalasi ham yoritilgan