Chiziqli algebraik tenglamalar sistemasini iteratsiya usulida dastur yordamida yechish (MMIT Proceedings, 2024)
Chiziqli algebraik tenglamalar sistemasining  yechimini har doim ham aniq usullar bilan topishning  iloji yo`q. Shuning uchun bunday tenglamalarni yechishda sonli usullarga murojaat qilinadi. Ushbu ishda chiziqli algebraik tenglamalar sistemasi yechimini topishning taqribiy usuli bo`lgan oddiy iteratsiya usulidan foydalanib topish usuli ko`rsatilgan. Shuningdek, bu usulda ishlangan tenglama uchun dastur tuzilib yechimlari taqqoslangan.