Differensial tenglamalar fanini o‘qitish samaradorligini konteksli ta’lim asosida oshirish (MMIT Proceedings, 2024)
Tezisda oliy ta’lim muassasida “Differensial tenglamalar” fanining o‘qitishda ma’ruza va amaliy mashg’ulotlarga kontektsli ta’limni, innovatsion va axborot texnologiyalarni qo‘llash orqali ta’lim samaradorligiga erishishning uslubiy shart-sharoitlari bayon etilgan.