Ta’lim tizimida ishlatiladigan o‘quv algoritmlari ishlab chiqish jarayonlari (MMIT Proceedings, 2024)
Maqolada ta’lim tizimida  ishlatiladigan o‘quv algoritmlari ishlab chiqish  jarayonlari masalasi ko’rib chiqilgan.