Ta’lim muassasalarida “elektron ta’lim”ni joriy etish muammolari (MMIT Proceedings, 2024)
Ushbu maqola ta'lim muassasasida o'quv jarayonini tashkil etishda elektron ta'limning roli va o'rnini aniqlashga bag'ishlangan. Elektron ta’limni tashkil etishning mohiyati, uning mazmuni va tashkiliy-pedagogik imkoniyatlari, tarkibiy qismlarining ahamiyati ochib beriladi.