Oliy ta’lim talabalarini biznes va tadbirkorlik fanlarini o‘zlashtirishda pedagogik tehnologiyalarni qo‘llash yo‘nalishlari (MMIT Proceedings, 2024)
Ushbu maqolada oliy ta’lim talabalar uchun biznes va tadbirkorlik fanlariga qiziqishni oshirish, o‘zlashtirish uchun bir necha zamonaviy, interaktiv pedogogik uslublari haqida qisqacha yoritib berilgan.