Informatsion texnologiyalar yo‘nalishi (ICT) ta’labalariga ingliz tilini o'qitishning zamonaviy tendesiyalari: metodlar va tahlillar (MMIT Proceedings, 2024)
Jadal rivojlanayotgan bugungi dunyoda til va texnologik ko'nikmalarining kesishishi muhim ahamiyatga kasb etadi. Ushbu maqola kompyuter texnologiyalari ixtisosligida tehsil olayotgan talabalarga ingliz tilini o‘rgatish kontekstida zamonaviy yo‘nalishlar, metodologiyalar va ularning tahlilini o‘rganishga qaratilgan. ICT ta’lim tizimining turli jabhalariga kirib borishda davom etar ekan, ilm yangi va samarali pedagogik yondashuvlar, raqamli texnologiyalar hamda o'quvchilarning tilni bilish va texnik mahoratini rivojlantirishga ta'sirini rad etib bo‘lmaydigan hodisa. Maqolada informatsion texnologiyalar yo‘nalishi (ICT) ta’labalariga ingliz tilini o'qitishning zamonaviy tendesiyalari borasida so‘z yuritilgan.