Bojxona taʼlimi innovatsion muhitini rivojlantirishga yangi yondashuvlar (MMIT Proceedings, 2024)
Maqolada global raqamlashtirish, tez oʻzgaruvchan iqtisodiy jarayonlar, mamlakat iqtisodiy xavfsizligini taʼminlash kabi masalalar bojxona ishi boʻyicha mutaxassisning yangi kasbiy kompetensiyalarini shakllantirishni,  bojxona taʼlimida innovatsion muhitni rivojlantirishga yangi yondashuvlarni joriy etishni talab qilishi, shuningdek innovatsion va tadbirkorlik faoliyatida oʻzini roʻyobga chiqarishiga koʻmaklashuvchi maxsus psixologik taʻlim dasturlari va texnologiyalarini ishlab chiqish va amalga oshirish maqsadga muvofiqligi yuzasidan takliflar ishlab chiqilgan.