Talaba bilimlarini shakllantirishda ta’limiy multimedia kontentlarning o‘rni (MMIT Proceedings, 2024)
Maqolada talaba bilimlarini shakllantirish jarayonida  ta’limiy multimedia kontent, ularning xussusiyatlari va ta’limga jalb etish uchun nuqtai nazarlari ko‘rib chiqilgan