The state of the local internet commerce market and the importance of its development (MMIT Proceedings, 2025)
Hozirgi sharoitda iqtisodiy taraqqiyotga erishish, xususan, tadbirkorlik sohasidagi yutuqlar axborot texnologiyalarining taraqqiyoti va ulardan samarali foydalanish bilan bog'iqdir. So'nggi besh yillik davrda internet tijorat bozorida sezilarli o'sish tendensiyasi kuzatildi, bu esa mintaqaviy iqtisodiyotning barcha yo'nalishlariga ta'sir etdi. Mazkur ish mahalliy elektron tijorat sanoatining joriy holatini texnologik yechimlari, platformalar, to'lov usullari va marketing strategiyalariga tayangan holda tadqiq etishga qaratilgan. Shuningdek zamonaviy elektron tijoratni shakllantiruvchi strategiyalar va tendensiyalarni tahlil etish asosida raqamli iqtisodiyotning istiqbollariga bag'ishlangan istiqbollarni o'z ichiga oladi.