O‘zbekiston Respublikami moliya tizimining rivojlanish tendensiyalarining tahlili (MMIT Proceedings, 2025)
Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasi moliya tizimida so‘nggi yillarda amalga oshirilgan islohotlar, mavjud muammolar va rivojlanish tendensiyalari tahlil qilingan. Ilmiy tadqiqot natijalari asosida moliya bozorini yanada rivojlantirish bo‘yicha taklif va tavsiyalar keltirilgan.