Oliy ta’lim tashkilotlarida o‘quv jarayoniga innovatsion texnologiyalarni tatbiq etish muammolari (MMIT Proceedings, 2025)
Mazkur maqolada oliy ta’lim tashkilotlarida o‘quv jarayoniga innovatsion texnologiyalarni tatbiq etish muammolari hamda Malayziyadagi INTI universiteti va TIUE xalqaro universitetida o‘quv jarayoniga joriy etilgan modellar tahlil qilingan