Tarix darslarida madaniyatlararo kompetensiyani shakllantirishda pedagogik texnologiyalar (MMIT Proceedings, 2025)
Ushbu maqolada tarix darslarida madaniyatlararo kompetensiyani shakllantirishdagi zamonaviy pedagogik texnologiyalar tahlil qilinadi. Dars metodikasiga interfaol yondashuvlar, multimedia vositalari va loyiha asosli ta’lim kiritilib, ulardan samarali foydalanish metodologiyasi ko‘rib chiqiladi. Maqolada ilmiy adabiyotlar asosida ushbu pedagogik texnologiyalarning didaktik samaradorligi baholanadi.