Ta’limda zamonaviy axborot-kommunikatsiya texnologiyalari (MMIT Proceedings, 2025)
Ushbu maqolada zamonaviy axborot-kommunikatsiya texnologiyalarining (AKT) ta’lim sohasidagi o‘rni, ularning ta’lim sifatini oshirishdagi ahamiyati va imkoniyatlari yoritilgan. Shuningdek, interaktiv ta’lim vositalari, elektron darsliklar, masofaviy ta’lim platformalari va sun’iy intellekt asosidagi texnologiyalar tahlil qilingan. Maqolada o‘quv jarayonida AKTdan samarali foydalanish bo‘yicha tavsiyalar berilgan hamda O‘zbekiston ta’lim tizimidagi joriy holat va istiqboldagi yo‘nalishlar ko‘rib chiqilgan