GeoUtr dasturida optik kirish tarmoqlari abonentlariga xizmatlar koʻrsatish (MMIT Proceedings, 2025)
GeoUtr dasturida optik kirish tarmoqlari abonentlariga xizmat ko‘rsatish bo‘yicha “O‘zbektelekom” AK tomonidan optik tolali ulanish tarmoqlari video, audio va yuqori tezlikdagi internet kabi katta hajmdagi ma'lumotlarni uzatishda asosiy rol o‘ynaydi. Shuningdek, ular tarmoq infratuzilmasini yanada kengaytirish va modernizatsiya qilish imkoniyatini beradi